• L’Escola de Karate del CER a la Cursa dels Nassos

    L’Escola de Karate del CER a la Cursa dels Nassos

    *L’Escola de Karate Kyokushinkai #CER va participar a la Cursa dels Nassos organitzada pel Dojo GoKan i amb el suport de l’Associació Catalana Karate Kyokushinkai amb mes de 50 karatekes. Aquesta va ser l’última activitat de l’any. El Sensei Javier Rojas i el Senpai Alex Ordoñez van estar en l’esdeveniment com a representants del Dojo Karate Kyokushinkai CER. Van participar més de 11000 persones.

    *La Escuela de Karate Kyokushinkai #CER participó en la Cursa dels Nassos organizada por el Dojo Go-Kan y con el soporte de la Asociación Catalana Karate Kyokushinkai con mas de 50 karatekas. Esta fue la ultima actividad del año. El Sensei Javier Rojas y el Senpai Alex Ordoñez estuvieron en el evento como representantes del Dojo Karate Kyokushinkai CER. Participaron mas de 11000 personas.

Leave a reply

Cancel reply