• Inaugurada la nova Sala de Fitness

  Inaugurada la nova Sala de Fitness

  El Centre Esportiu Raval es renova i ho fa amb la inauguració de la nova Sala de Fitness, l’esdeveniment es va viure en el matí d’avui dimarts 5 de setembre. Un acte al qual va acudir Daniel Salgado (Regidor d’Esports) qui comentava: “És un canvi meravellós, cosa que la gent demana i necessita. Cal felicitar tot l’esforç que han realitzat els treballadors del centre així com destacar la gran feina que fan pel gimnàs, per la ciutat i per aquest barri “.

  Des del mes d’octubre mes a mes el centre ha anat renovant les seves instal·lacions, un gran esforç perquè el puguin gaudir tots els abonats del CER. Encarni Santiago (gerent del CER) i Javier Rojas (director esportiu del CER) van estar presents des del primer moment en la inauguració.

  Javier Rojas: “Hem inaugurat una sala moderna, actualitzada i que s’ha dissenyat amb molt d’afecte perquè tots els abonats del centre puguin gaudir d’unes instal·lacions de qualitat.

  Encarni Santiago: “Comença una nova etapa al CER i estem molt feliços de que tothom pugui gaudir d’aquesta nova sala amb les millors màquines.”

  Després de la inauguració els abonats han anat entrant a provar les noves màquines, omplint-se molt aviat la sala.

  FOTOS DE L’ESDEVENIMENT

  Javier Rojas, Daniel Salgado y Encarni Santiago.

  El Centre Esportiu Raval se renueva y lo hace con la inauguración de la nueva Sala de Fitness, cuyo evento se vivió en la mañana de hoy martes 5 de septiembre. Un acto al que acudió Daniel Salgado (Concejal de Deportes) quien comentaba: “Es un cambio maravilloso, algo que la gente pide y necesita. Hay que felicitar todo el esfuerzo que han realizado los trabajadores del centro así como destacar el gran trabajo que hacen por el gimnasio, por la ciudad y por este barrio”.

  Desde el mes de octubre mes a mes el centro ha ido renovando sus instalaciones, un gran esfuerzo para que lo puedan disfrutar todos los abonados del CER. Encarni Santiago (gerente del CER) y Javier Rojas (director deportivo del CER) estuvieron presentes desde el primero momento en la inauguración.

  Javier Rojas: “Hemos inaugurado una sala moderna, actualizada y que se ha diseñado con mucho cariño para que todos los abonados del centro puedan disfrutar de unas instalaciones de calidad.

  Encarni Santiago: “Comienza una nueva etapa en el CER y estamos muy felices de que todos puedan disfrutar de esta nueva sala con las mejores maquinas.”

  Tras la inauguración los abonados han ido entrando a probar las nuevas maquinas, llenándose muy pronto la sala.

Leave a reply

Cancel reply