• 22 DE JUNY REINICI DE L´ ACTIVIDAD

  22 DE JUNY REINICI DE L´ ACTIVIDAD

  Estimats abonats,

  Fa només uns mesos que vam celebrar el divuitè aniversari del CER, un període de 18 anys en què hem pogut gaudir tots nosaltres i sense interrupció de moments inoblidables. En aquells moments no podríem arribar a imaginar el que vindria poc després. Són temps difícils per a tots, però us volem transmetre que estem treballant amb més entusiasme que mai. Hem estat aprofitant aquesta parada obligada per a fer un manteniment i desinfecció integrals.

  Estem molt orgullosos i agraïts de la reacció de tota la família CER en moments d’extrema dificultat. L’equip humà del CER, que és el nostre millor actiu, els nostres abonats que han estat més fidels que mai i l’Ajuntament que ens ha recolzat en tot moment.

  Us anunciem que tornarem el 22 de juny, hem triat aquesta data en consens amb les autoritats municipals i sanitàries. Considerem que es donen les màximes garanties possibles de seguretat i higiene per a treballadors i usuaris i que l’experiència a l’abonat podrà ser similar a l’anterior.

  Quant a les quotes d’abonament, malgrat començar l’activitat el 22 de juny no es tornaran a activar fins al mes de juliol. Us animem que torneu aviat, la nostra prioritat és la seguretat, salut física i benestar de tots vosaltres.

  Excepcionalment, el dia 24 de Juny, dia festiu de Sant Joan, obrirem la instal·lació de 9:00hrs a 13.30 hrs.

  Als nostres abonats via e-mail, us anirem actualitzant periòdicament de totes les novetats a nivell de mesures quant a l’accés a les instal·lacions i horaris de les activitats.

  Ja no queda res per a tornar, molts ànims i fins aviat!


  Estimados abonados,

  Hace sólo unos meses que celebramos el decimoctavo aniversario del CER, un período de 18 años en el que hemos podido disfrutar todos nosotros y sin interrupción de momentos inolvidables. En aquellos momentos no podríamos llegar a imaginar lo que vendría poco después. Son tiempos difíciles para todos, pero os queremos transmitir que estamos trabajando con más entusiasmo que nunca. Hemos estado aprovechando esta parada obligada para hacer un mantenimiento y desinfección integrales.

  Estamos muy orgullosos y agradecidos de la reacción de toda la familia CER en momentos de extrema dificultad. El equipo humano del CER, que es nuestro mejor activo, nuestros abonados que han sido más fieles que nunca y el Ayuntamiento que nos ha apoyado en todo momento.

  Os anunciamos que volveremos el 22 de junio, hemos escogido esta fecha en consenso con las autoridades municipales y sanitarias. Consideramos que se dan las máximas garantías posibles de seguridad e higiene para trabajadores y usuarios y que la experiencia al abonado podrá ser similar a la anterior.

  En cuanto a las cuotas de abono, a pesar de comenzar la actividad el 22 de junio no se volverán a activar hasta el mes de julio. Os animamos a que volváis pronto, nuestra prioridad es la seguridad, salud física y bienestar de todos vosotros.

  Excepcionalmente, el día 24 de Junio, día festivo de San Juan, abriremos la instalación de 9:00hrs a 13:30 hrs.

  A nuestros abonados vía e-mail, os iremos actualizando periódicamente de todas las novedades a nivel de medidas en cuanto al acceso a las instalaciones y horarios de las actividades.

  Ya no queda nada para volver, muchos ánimos y hasta pronto!

   

Leave a reply

Cancel reply