• El CER present a la Festa del Voluntariat de la F. Tallers

    El CER present a la Festa del Voluntariat de la F. Tallers

    El passat dissabte 15 de setembre el CER va estar present a la 1ª Festa del Voluntariat de la Fundació Tallers. Celebraven el primer any del Projecte d’Oci amb Voluntariat per a les persones de la Fundació Tallers que va ser iniciat a Santa Coloma de Gramenet. A l’esdeveniment celebrat a l’Auditori Can Roig i Torres van estar representar al CER: Javier Rojas (director esportiu) i Encarni Santiago (gerent).

    El pasado sábado 15 de septiembre el CER estuvo presente en la 1ª Fiesta del Voluntariado de la Fundació Tallers. Celebraban el primer año del Proyecto de Ocio con Voluntariado para las personas de la Fundació Tallers que fue iniciado en Santa Coloma de Gramenet. Al evento celebrado en el Auditori Can Roig i Torres representaron al CER: Javier Rojas (director deportivo) y Encarni Santiago (gerente).

Leave a reply

Cancel reply