• El CER lluitarà contra el càncer

  El CER lluitarà contra el càncer

  El CER i la Fundació Esportiva Grama es van reunir amb membres de l’AECC Sta.Coloma per a l’organització d’inscripcions i repartiment de dorsals de la Cursa per la Vida 2018. Les dues entitats seran els dos punts de venda més importants. El nostre centre realitzarà el 21 d’octubre a la Plaça de la Vila una Masterclass de Zumba just després de la cursa.

  Javier Rojas (Director Esportiu CER) i Daniel Borrallo (Directiu Àrea Social i Comunicació FE Grama) seran els màxims responsables de l’organització sota la supervisió d’Encarni Santiago i Antonio Morales.

  Javier Rojas: “El CER com en altres ocasions està encantat de poder ajudar i col·laborar en aquestes causes.”


  El CER y la Fundació Esportiva Grama se reunieron con miembros de la AECC Sta.Coloma para la organización de inscripciones y reparto de dorsales de la Cursa per la Vida 2018. Ambas entidades serán los dos puntos de venta más importantes.

  Nuestro centro realizará el 21 de octubre en la Plaza de la Villa una Masterclass de Zumba justo después de la cursa. Javier Rojas (Director Deportivo CER) y Daniel Borrallo (Director Área Social y Comunicación FE Grama) serán los máximos responsables de la organización bajo la supervisión de Encarni Santiago y Antonio Morales.

  Javier Rojas: “El CER como en otras ocasiones está encantado de poder ayudar y colaborar en estas causas.”

Leave a reply

Cancel reply