• El Dojo CER a l’Entrenament de Tècnica i Campionat de Resistència de Karate Kyokushinkai

    El Dojo CER a l’Entrenament de Tècnica i Campionat de Resistència de Karate Kyokushinkai

    El passat diumenge 18 de febrer va tenir lloc a Ripollet l’Entrenament de Tècnica i Campionat de Resistència de Karate Kyokushinkai organitzat pel Dojo Bunkai i amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Karate Kyokushinkai. L’Escola Dojo del CER va participar amb els seus karatekes. Moltes felicitats a tots!!!! Osu!!!!

    El pasado domingo 18 de febrero tuvo lugar en Ripollet el Entrenamiento de técnica y Campeonato de Resistencia de Kárate Kyokushinkai organizado por el Dojo Bunkai y con la colaboración de la Asociación Catalana de Kárate Kyokushinkai. La Escuela Dojo del CER participó con sus karatekas. Muchas felicidades a todos!!!! Osu!!!!

Leave a reply

Cancel reply