• CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’IES LA BASTIDA

  CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’IES LA BASTIDA

  Durant els mesos de febrer, març i abril el CER col·laborarà amb la formació dels futurs professionals de l’activitat física i l’esport de Santa Coloma.

  Yolanda Cobo (tècnic del CER), instructora de gran experiència en el sector del fitness i activitats dirigides, i el Director Esportiu del CER, Javier Rojas, seran els tècnics que impartiran la formació especifica per als nous tècnics esportius.

  CONVENIO DE COLABORACIÓN CON EL IES LA BASTIDA
  Durante los meses de febrero, marzo y abril el CER colaborará con la formación de los futuros profesionales de la actividad física y el deporte de Santa Coloma.

  Yolanda Cobo (técnico del CER), instructora de gran experiencia en el sector del fitness y actividades dirigidas, y el Director Deportivo del CER, Javier Rojas, serán los técnicos que impartirán la formación especifica para los nuevos técnicos deportivos.

Leave a reply

Cancel reply