• 1.200€ recaptats a la Matrícula Solidària

    1.200€ recaptats a la Matrícula Solidària

    El CER ha fet entrega del xec de la Matrícula Solidària. Un total de 1.200 € recaptats i destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. El nostre centre es mostra molt content davant la gran resposta i col·laboració de tots els que van aportar 10€ amb la Matrícula Solidària. El CER sempre estarà al costat d’esdeveniments benèfics.
     
    A l’acte van acudir Javier Rojas (Director Esportiu del CER), Daniel Salgado (Regidor Esports), Encarni Santiago (Gerent del CER), Maria Palma (Presidenta AECC) i la seva junta directiva (Magdalena García, Pilar Palanque, Jaume Carda, Pere Romero i Loli Uribare).
     

     

    El CER ha hecho entrega del cheque de la Matrícula Solidaria. Un total de 1.200€ recaudados y destinados a la Asociación Española Contra el Cáncer. Nuestro centro se muestra muy contento ante la gran respuesta y colaboración de todos los que aportaron 10€ con la Matrícula Solidaria. El CER siempre estará al lado de eventos benéficos.
     
    Al acto acudieron Javier Rojas (Director Deportivo del CER), Daniel Salgado (Concejal Deportes), Encarni Santiago (Gerente del CER), Maria Palma (Presidenta AECC) y su junta directiva (Magdalena García, Pilar Palanque, Jaume Carda, Pere Romero y Loli Uribare).

Leave a reply

Cancel reply