• Éxit de recaudació a la Matrícula Solidària

    Éxit de recaudació a la Matrícula Solidària

    Les instal·lacions del CER es van vestir de gala en el lliurament de la recaptació de la Matrícula Solidària a favor dels animals de les protectores que van participar en una campanya que va arribar als 1280€.

    La campanya va ser un autèntic èxit recaptant un total de 800 quilos de pinso per a gats, 25kg de llaunes per a gats, 400 quilos de pinso per a gossos i 10kg de llaunes per a gossos. Tot això s’ho repartiran les protectores: Veu Animal, Gats La Roca, SOS DOG’S, Caniland Montcada, ABAM i Apropa’t, i Badagats.

    Agraïm la visita de Dani Salgado (regidor d’esports), Álvaro Rodilla (regidor de medi ambient, ecologia urbana i protecció animal) i Carlos Ladera (Batman de Gramenet) a l’esdeveniment. Una cita a la qual van acudir Encarni Santiago (directora CER), Javier Rojas (director esportiu CER), Antonio Morales i els representants de les protectores col·laboradores.


    Las instalaciones del CER se vistieron de gala en la entrega de la recaudación de la Matrícula Solidaria a favor de los animales de las protectoras que participaron en una campaña que alcanzó los 1280€.

    La campaña fue un auténtico éxito recaudando un total de 800 kilos de pienso para gatos, 25kg de latas para gatos, 400 kilos de pienso para perros y 10kg de latas para perros. Todo ello se lo repartirán las protectoras: Veu Animal, Gats La Roca, SOS DOG’S, Caniland Montcada, Abam i Apropa’t, i Badagats.

    Agradecemos la visita de Dani Salgado (concejal de deportes), Álvaro Rodilla (concejal de medio ambiente, ecología urbana y protección animal) y Carlos Ladera (Batman de Gramenet) al evento. Una cita a la que acudieron Encarni Santiago (directora CER), Javier Rojas (director deportivo CER), Antonio Morales y los representantes de las protectoras colaboradoras.

Leave a reply

Cancel reply