• Molt aviat tindrem Matrícula Solidària

    Molt aviat tindrem Matrícula Solidària

    En el dia d’avui, dilluns 26 de febrer, es va celebrar l’última reunió organitzada pel CER al costat de les protectores Veu Animal, Gats La Roca, SOS Dogs BDN, Caniland, ABAM i Apropa’t, i Badagats.

    Després de diverses sessions amb les protectores d’animals ja s’ha definit tot l’itinerari de cara a la propera Matrícula Solidària. A partir del pròxim 19 de març començarà la campanya.

    A aquesta reunió van assistir: Verónica (ABAM i Apropa’t), Carolina (Badagats), Irene (Veu Animal), Sara (Gats La Roca), Raquel (Caniland) i Mari (SOS Dogs BDN).

    En la foto Javier Rojas (director deportivo CER), Encarni Santiago y Antonio Morales (gerentes CER) y Raquel (imagen y publicidad CER) junto a los representantes de las protectoras.

    En el día de hoy, lunes 26 de febrero, se celebró la última reunión organizada por el CER junto a las protectoras Veu Animal, Gats La Roca, SOS Dogs BDN, Caniland, ABAM i Apropa’t y Badagats.

    Tras varias sesiones con las protectoras de animales ya se ha definido todo el itinerario de cara a la próxima Matrícula Solidaria. A partir del próximo 19 de marzo comenzará la campaña.

    A dicha reunión asistieron: Verónica (ABAM i Apropa’t), Carolina (Badagats), Irene (Veu Animal), Sara (Gats La Roca), Raquel (Caniland) y Mari (SOS Dogs BDN).

Leave a reply

Cancel reply