• Manel Rodríguez: “La nova sala de fitness té molta varietat”

    Manel Rodríguez: “La nova sala de fitness té molta varietat”

    Manel Rodríguez és el Tècnic de la Sala de Fitness en horari de matí. Un dia qualsevol pugem a veure-li i ens el trobem ocupat donant consells als clients del CER. Ens fa un petit forat i parlem amb ell, una persona alegre i que es mostra contenta davant el canvi de les instal·lacions.

    – Quina és la teva funció al centre?

    – Assessorar els clients, educar-los a entrenar bé, vetllar per la salut i per la correcta execució dels exercicis. A més també dono consells d’hàbits de vida saludable.

    – Què et sembla la nova sala de fitness?

    – És molt més funcional, molt espaiosa, ben il·luminada. Té una gran varietat de coses. I ara comptem amb la gàbia funcional que descongestiona el pes lliure per l’afluència.

    – El canvi és molt positiu?

    – I tant! Hi ha una gran diferència amb l’anterior sala. Ara és més gran, elegant i espaiosa. Tenim tecnologia de molt bona qualitat, unes màquines noves excel·lents. I una cosa que a tots ens encanta que és sens dubte la novetat de la gàbia funcional.

    – Què li diries a una persona que vol començar?

    – Li diria que no tingui pressa, que vingui amb ganes i que els resultats arriben amb constància.

    – I finalment, per què hauríem de venir al CER?

    – Pel seu personal humà i les seves instal·lacions noves, i de qualitat.

    Manel Rodríguez es el Técnico de la Sala de Fitness en horario de mañana. Un día cualquiera subimos a verle y nos lo encontramos ocupado dando consejos a los clientes del CER. Nos hace un pequeño hueco y hablamos con él, una persona alegre y que se muestra contenta ante el cambio de las instalaciones.

    – ¿Cuál es tu función en el centro?

    – Asesorar a los clientes, educarlos a entrenar bien, velar por la salud y por la correcta ejecución de los ejercicios. Además también doy consejos de hábitos de vida saludable.

    – ¿Qué te parece la nueva sala de fitness?

    – Es mucho más funcional, muy espaciosa, bien iluminada. Tiene una gran variedad de cosas. Y ahora contamos con la jaula funcional que descongestiona el peso libre por la afluencia.

    – ¿El cambio es muy positivo?

    – ¡Por supuesto! Hay una gran diferencia con la anterior sala. Ahora es más grande, elegante y espaciosa. Tenemos tecnología de muy buena calidad, unas maquinas nuevas excelentes. Y una cosa que a todos nos encanta que es sin duda la novedad de la jaula funcional.

    – ¿Qué le dirías a una persona que quiere empezar?

    – Le diría que no tenga prisa, que venga con ganas y que los resultados llegan con constancia.

    – Y por último, ¿por qué deberíamos venir al CER?

    – Por su personal humano y sus instalaciones nuevas, y de calidad.

Leave a reply

Cancel reply